Τρίτη, Ιουλίου 25

Σόδομα και Γόμορα




Μετά το προηγούμενο post για την νέα κολεξιόν, η Ορθόδοξη ενημέρωση εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση με τίτλο "ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΩΣΗΣ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΩΝ" - Οργή θεού και παλιρροιακό κύμα θα ξεπλύνουν την αμαρτία. Φωτιά στα Στριγκάκια μας !!!

via: ελεύθερος σκοπευτής
κάντε κλίκ στη φωτό για να διαβάσετε το κείμενο

4 σχόλια:

Stelios Frang είπε...

Καλά, δεν διαβάζεται το μαυροβαμμένο κείμενο. Το ερώτημά μου είναι όμως, οι παραλίες είναι προτύπωση Σοδ. & Γομ. ή αντίστροφα?

Με την επινόηση της προτύπωσης προσπάθησαν παλαιότερα οι χριστιανοί να απαντήσουν στο προφανές ερώτημα, πώς συμβαίνει ο χριστιανισμός να έχει στοιχεία και αντιλήψεις από προηγούμενες θρησκείες, την ιουδαϊκή και εθνικές. Η εξήγηση είναι προφανής, οι "πατέρες" που δεν ήθελαν να γίνει αντιληπτό ότι είχαν δημιουργήσει ένα νέο μηχανισμό με παλιά υλικά, έλεγαν όμως ότι ο θεός περίπου δοκίμαζε λύσεις με τη μέθοδο της προτύπωσης, να δει αν θα περπατήσει κάτι και μετά να το περάσει μέσω της "σωστής θρησκείας".

Έτσι εξηγούσαν π.χ. πώς η "αγία τριάδα" που καθιερώθηκε με καθυστέρηση στο χριστιανισμό (τα ευαγγέλια δεν αναφέρουν τίποτα σχετικό!) είναι αντιγραφή της τριάδας των αιγυπτιακών θεοτήτων Όσιρις-Ίσις-Ώρος (ο Ώρος κι εδώ πτηνό), πώς οι 'Αδωνις, ο Όσιρις, ο Μίθρας κλπ. (6 νομίζω) πέθαναν/σκοτώθηκαν και αναστήθηκαν μετά τριήμερον κλπ.

Τώρα ανασύρεται η ιδεοληψία της προτύπωσης για να απειληθούν οι λουόμενοι (και κυρίως οι λουόμενες με τα ξωβύζια!) από τους μαυροντυμένους σκοταδιστές παλιοημερολογίτες...

Εγώ έχω μόνιμα την εντύπωση ότι ζούμε σε πολλές παράλληλες κοινωνίες, οι οποίες δεν σχετίζονται και ελάχιστα επικοινωνούν μεταξύ τους και μόνο κοινό έχουν ότι τα μέλη τους χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα κοινής ωφέλειας.

Mantalena Parianos είπε...

JiVass>>
Tip: Για να βρίσκεις το link ενός συγκεκριμένου ποστ οποιουδήποτε θέλεις να linkάρεις, να κάνεις κλικ στην ΩΡΑ που εμφανίζει στο κάτω μέρος κάθε ποστ και ΜΕΤΑ να copy+pastάρεις το URL.

To scan θα το βρεις εδώ

http://photos1.blogger.com/blogger/5903/2512/1600/SODOMA.jpg

Μαύρος Γάτος είπε...

ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!!!!!!

ΑΜΑΡΤΗΣΑ!!!! ΕΜΠΑΝΙΑΡΙΣΘΗΝ ΤΣΙΤΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΩΣ!!!!!!!

Τι ώρα ειναι το τσουνάμι, να ξεμπερδεύομεν; Α¨ντε γιατί έχομεν και δουλειές....

JiVass είπε...

Γιαυτό είσαι και μαύρος γάτος, όνομα και πράγμα, για εσένα η κατάρα δεν θα είναι το τσουνάμι αλλά ο μαύρος Πιτ το buldog της γειτόνισας.