Πέμπτη, Ιουλίου 27

Για κολλημένους με την μπάλα

Είσαι κολλημένος με την μπάλα; Δεν την παλεύεις μετά το Mundial; H Mixko Fc ένα μπαστάρδεμα Ιαπωνικού design με Bρετανική ποδοσφαιρική κουλτούρα, κάνει Βam η Βρετανόφατσα του μοντέλου (λέμε τώρα) που παρουσιάζει τα μοναδικά αντικείμενα για το σπίτι του κάθε σωστού φιλάθλου - κάφρου οπαδού. Το πρώτο προϊόν είναι η κωλοσφυρίχτρα. Μια καρέκλα για τον κήπο, την βεράντα, τον κοινόχρηστο χώρο ακόμα και για τη σαλονοτραπεζαρία σας, για να απολαμβάνετε άνετα τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της νέας σεζόν και για να απειλείτε και τον διαιτητή οτι θα του την βάλετε εκεί που ξέρει.


Το δεύτερο προϊόν είναι το footbowl. Ενα μπόλ για πολλές χρήσεις. Ξεκινάς από τις κλασσικές χρήσεις στο να το κάνεις γαβάθα για πατατάκια, το να βλέπεις πόσο καλά αγωνίζεται η ομάδα σου και να ξερνάς μέσα του, μέχρι στο να εξελιχθεί ως το αγαπημένο όπλο της γυναίκας σου. Χρήσιμο για όλα τα σωστά ζευγάρια που σέβονται την συνυπαρξή τους σε ποδοσφαιρικές μέρες και ώρες.



Το τρίτο προϊόν είναι η κατάληξη της ποδοσφαιρικής βραδιάς, για να έχεις και κάπου να πλαγιάσεις το βράδυ. Το χαλάκι του μπάνιου ή της εισόδου σε φέρνει τόσο κοντά στο πλάγιο ή στο κόρνερ και με ειδική παραγγελία βρίσκεις ακόμα και την βούλα του πέναλτι, ώστε να κλάψεις πάνω της για τον αλήτη τον διαιτητή που για ακόμη μια φορά έκανε αβαβά το πεντακάθαρο πέναλτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: