Πέμπτη, Ιουλίου 13

Condom Nation

To παρακάτω Post είναι αφιερωμένο σε αυτό που αρχίζει από κα και τελειώνει σε τα, με την παρατεταμένη διάρκεια. Όχι κυρ Αντώνη κάρτα, καπότα.

Οι διαφημίσεις της Durex κατά γενική ομολογία είναι επιτυχημένες, προβάλουν τη μάρκα και το προϊόν έξυπνα και χιουμοριστικά, έχοντας σχεδόν απενοχοποιήσει τη διαφήμιση ενός δύσκολου και με ταμπού προϊόντος όπως είναι τα προφυλακτικά.κάνε κλίκ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δεις σε κανονικό μέγεθος

Το θέμα είναι μεγάλο και γενικά έχει απασχολήσει πολύ κόσμο, με βιβλία με τον Ηλία Πετρόπουλο να γράφει για την Ιστορία της Καπότας, μέσα σε 512 σελίδες, μέχρι ανέκδοτα όπως το παρακάτω:

Ήταν μια κοπέλα που επιτέλους έκλεισε τα 18. Οπότε την μέρα των γενεθλίων
της λεει ο πατέρας της: "Άκου κόρη μου, τώρα που μεγάλωσες και έχεις γίνει
πολύ όμορφη θα σου ρίχνονται πολλοί. Οπότε αν πανε να σου κάνουν τίποτα, να
λες: Και το μωρό πώς θα το βγάλουμε; Μόνο έτσι θα σε αφήνουν ήσυχη..."
Οπότε η κόρη τα φτιάχνει με κάποιον ο οποίος την παει στο κρεβάτι...
Εκεί που παει να της τον βάλει, λεει αυτή: Και το μωρό
πως θα το βγάλουμε; Αυτός νευριάζει και σηκώνεται και φεύγει...
Την παει και ένας άλλος στο κρεβάτι, και εκεί που φοράει το προφυλακτικό του
λεει αυτή: Και το μωρό πώς θα το βγάλουμε; Οπότε αυτός βάζει και δεύτερο προφυλακτικό... Αυτή: Και το μωρό πως θα το βγάλουμε; Αυτός: Και τρίτο προφυλακτικό... Αυτή: Και το μωρό πως θα το βγάλουμε;
Αυτός: Ε άμα βγει παιδί έτσι να το βγάλουμε Μαγκάιβερ!

Και τώρα το καλύτερο ...... Διαφημιστικά και όχι μόνο περί προφυλακτικών.....

1. O Mr Durex τον βαράει μέχρι θανάτου για να μας αποδείξει ότι νιώθει τα πάντα.2. Αν η μαμά λέει yes yes ..... τι να πούν όλοι οι άλλοι;3. The Best Condom Tv Ad. Τα αποτελέσματα το να κανείς σέξ χώρις προφυλακτικό!!4. Κάποιος μπέρδεψε το πάνω κεφάλι με το κάτω!!!5. Αν κάτι παέι στραβά την κάνεις και τσιχλόφουσκα.6.Προφυλακτικό Πυγολαμπίδα, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.7. Μαύροι με μεγάλες ομπρέλες βγήκαν στη βροχή8. Durex - Πάμε μια βόλτα για cafe.

Δεν υπάρχουν σχόλια: