Πέμπτη, Αυγούστου 24

Zorbas - H μεγαλύτερη Αλυσίδα Restaurant



Το καλοκαίρι γυρνόντας από το ένα νησί στο άλλο, και από την μία παραλία στη άλλη βαρέθηκα να βλέπω παντού την μεγαλύτερη αλυσίδα restaurant που υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα 30.000 ταχυφαγία του ΜαcΔόναλτου είναι απλά ένα αστείο νούμερο μπροστά στα αναρίθμητα restaurant της αλυσίδας. Τα Zorbas Restaurants βρίσκονται παντού, σε κάθε λιμάνι, σε κάθε γραφικό σοκάκι, σε κάθε χώρα, σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, από την Αμερική και την Ευρώπη έως την μακρινή Αυστραλία.




Mερικά απο τα πολλά restaurant της Zorbas Ltd.

Η εταίρια Ζorbas Ltd. επεκτεινέτε και πέραν του κλασικού κλάδου εστίασης, όπως σε μεγάλα ξενοδοχεία παραδοσιακού στύλ, cafes ακόμα και σε trendy Beach Bar. Το Μενού της μεγαλύτερης αλυσίδας franchising Zorbas Restaurants and Tavernas πάντα πλούσιο περιλαμβάνει σχεδον τα πάντα:


κάνε κλίκ για να δείς τι άλλο θα φας στα Zorbas
  • Spanakópitta - Freshly baked, triangular fillo-dough turn-over with spinach, feta cheese, eggs, sauteed onions and herbs.
  • Plate of Greek Olives.
  • Plate of feta cheese
  • Patátes Teganités (Greek Fries) - Fresh Idaho potatoes sliced homestyle & fried in pure peanut oil.
  • Zorba's Kotósoupa Avgolémono - Our hearty chicken soup made with fresh vegetables, rice and an egg-lemon juice blend.
  • Fasolátha - A traditional soup made with great northern beans, onions, celery, carrots, tomatoes, olive oil and herbs.
  • Zorba's Kotósoupa Avgolémono - Our hearty chicken soup made with fresh vegetables, rice and an egg-lemon juice blend.
  • Dolmádes - Rolled grape leaves stuffed with rice and herbs, cooked with olives oil and lemon juice.
  • Greek Salad served with a homemade roll - Romaine lettuce, tomatoes, cucumber, red onion, feta cheese and Greek olives, tossed in our Greek vinaigrette dressing.
  • Taramosaláta Dip - Caviar dip with lemon juice and olive oil.
  • Skordaliá Dip - A potato and fresh garlic based dip, flavored with olive oil and wine vinegar.
  • Tzatzíki Dip - Strained yogurt dip with cucumber and garlic.

2 σχόλια:

"M"scientist είπε...

Αυτά είναι τα κατάλειπα μιας παλαιάς δεκαετίας που ο μόνος τρόπος για να γνωρίσουνε πως είμαστε Έλληνες ή πως ήρθανε στην Ελλάδα είναι να πουλήσουμε, να διαφιμήσουμε ή απλά να τονίσουμε πως είμαστε απόγονοι του Ζορμπά. Είναι κάτι που προσπαθώ να ξεκολλήσω από πάνω μου όλα αυτά τα χρόνια εδώ στην Βρετανία. Άσκοπα όμως...

Πάντως δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι...

JiVass είπε...

..... τα κατάλοιπα παραμένουν και αυξάνονται. Το Greek Κίτς σε ολόκληρο το μεγαλείο του, dear "m'scientist