Παρασκευή, Νοεμβρίου 10

Τα 10 Βασικά κριτήρια για να διαλέξεις τη σωστή σύζυγο


Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό με τα 10 βασικά κριτήρια που θα πρέπει
να ικανοποιεί μια υποψήφια σύζυγος πριν σκεφτεί κάποιος να κάνει πρόταση γάμου:

1. Να διαθέτει ιδιόκτητο σπίτι ως προίκα (Κατά προτίμηση όχι στην ίδια πολυκατοικία με τους γονείς της. Ξέρεις πόσο έχουν πάει τώρα πια τα επιτόκια του στεγαστικού);

2. Να έχει ηλικία κάτω των 30 για να μπορεί να κάνει εύκολα παιδί (Ξέρεις πόσο έχουν πάει οι εξωσωματικές; Αμ οι ψυχολόγοι);

3. Να κατάγεται από την ίδια πόλη στην οποία πρόκειται να ζήσετε.
Οφέλη: α) έχει τη μάνα
της και τις φίλες της κοντά για να της λύνουν τα υπαρξιακά της β) έχει τη μάνα της κοντά για να σας κρατάει το παιδί όταν δουλεύετε / βγαίνετε για διασκέδαση / πάτε διακοπές γ) έχει τη μάνα της κοντά γιατί αν δεν την έχει κοντά θα σας φάνε τα αεροπλάνα για ψύλλου πήδημα).

4. Να είναι διορισμένη στο Δημόσιο (α) για να σχολάει στις 2:30 κάθε μέρα ούτως ώστε να προλαβαίνει να διαβάζει τα παιδιά / να μαγειρεύει / να καθαρίζει / να σιδερώνει κτλπ β) για να μη μείνει ποτέ άνεργη και να φέρνει ένα μισθό στο σπίτι για να μην αναγκάζεσαι εσύ να φέρνεις δυο μισθούς με διπλοβάρδιες).

5. Να διαθέτει μόνιμη συνδρομή σε Γυμναστήριο τουλάχιστον 3 χρόνια πριν σε γνωρίσει.
(Αυτό σου δίνει ελπίδες ότι θα συνεχίσει το γυμναστήριο και μετά που θα σε παντρευτεί οπότε υπάρχει μια πιθανότητα να μην γίνει φάλαινα μετά που θα γεννήσει και θα αφεθεί)

6. Να έχει Δίπλωμα Οδήγησης και δικό της αυτοκίνητο (αν δε θες να κάνεις το μόνιμο ταξιτζή στα παιδιά - Αγγλικά / Γαλλικά / Χορός / Κολυμβητήριο / Ζωγραφική / Μπαλέτο / Πιάνο /Φροντιστήριο κτλ).

7. Να έχει σπουδάσει σε Ανώτερο/Ανώτατο Ίδρυμα
(Οφέλη: α) δε νιώθει κόμπλεξ
κατωτερότητας απέναντι στο δικό σου πτυχίο β) έχει ζήσει μόνη και ανεξάρτητη στα 18 της χρόνια γ) δε σου φορτώνει τις υποχρεώσεις του σπιτιού για να ξεκινήσει ξαφνικά σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο).

8. Να είναι Νοικοκυρά και να της αρέσει η ενασχόληση με τις δουλειές του σπιτιού. (Δεν σου έχει κάνει εντύπωση πόσες χιλιάδες αλλοδαπές απασχολούνται σε οικιακές δουλειές; Ούτε το γεγονός ότι οι εν λόγω αλλοδαπές παίρνουν 5 ευρώ / ώρα ενώ η γυναίκα σου μόλις 3,75 ευρώ / ώρα; (="βασικός" μισθός 600 € δια 160 εργατοώρες μηνιαίως). Μέσα σε βάζει φίλε μου...

9. Να έχει πάει με τουλάχιστον 5 άνδρες πριν σε γνωρίσει εκ των οποίων να έχει ερωτευτεί
παράφορα τουλάχιστον έναν. Αν δεν έχει πάει με τουλάχιστον 5 άνδρες πριν σε παντρευτεί, να είσαι απολύτως βέβαιος πως θα πάει μετά που θα σε παντρευτεί...

10. Να είναι όμορφη (λεπτομέρεια όχι απαραίτητη εάν και εφόσον ισχύουν τα προηγούμενα 9 κριτήρια).

3 σχόλια:

squarelogic είπε...

how true!βγαλμενο μεσα απ τη ζωη!:_)

Chrisi είπε...

Ανοίγω και εγώ σήμερα το μαιλ μου και βλέπω ένα μαιλ από τον φιλο μου με αυτά τα παραπάνω copy paste προφανώς. Έψαξα λίγο και τα βρήκα σε σένα. Δεν μου λες γιατι δεν γράφεις και για τον ιδανικό σύζυγο κάτι, εγώ ετοιμάζω κάτι και θα σου στείλω. Έτσι για έχουμε μια ισορροπία.

JiVass είπε...

@chrisi: περιμένω με αγωνία!!!