Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

Panathinaikos Travel - 4 Goals @ Paris


1ο Γκόλ στο ΠΑΡΙΣΙ (Ξενάγηση από τον κ. Παουλέτα)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι με τη Air France.
Άφιξη ξεκινάμε τη πανοραμική μας ξενάγηση, όπου Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντελα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ.. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους και πάρτε μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα.



2ο Γκόλ στο ΠΑΡΙΣΙ
(Ξενάγηση από τον κ. Παουλέτα)

Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα μέχρι τον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κέρ και τους υπαίθριους ζωγράφους ή περπατείστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα. Διασκεδάσετε σε ένα από τα πασίγνωστα καμπαρέ του Παρισιού(LIDO, MOULIN ROUGE, BELLE EPOQUE, κ.λ.π), κάντε μια μικρή Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα κάτω από θρυλικές γέφυρες και θα γνωρίστε γωνιές ιστορικές που δεν βλέπονται παρά μόνο με πλοιάριο. Όταν βγείτε, ανεβείτε για λίγο στο Παλαίντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Άϊφελ και αν θέλετε, περπατήστε μέχρι το μεγαλειώδες αλλά απίστευτα κομψό ατσάλινο δημιούργημα, φτάνοντας σε κάποιον από τους 3 ορόφους του. Για όσους θέλουν να διαθέσουν τη μέρα τους έξω από το Παρίσι, προτείνουμε μια εκδρομή στην Κοιλάδα του Λίγηρα με τα γνωστά - κάστρα της περιοχής.



3ο Γκόλ ΠΑΡΙΣΙ-DISNEYLAND
(Ξενaγός κος. Καλού)

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Ζήστε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι και το υπόλοιπο απόγευμα στη διάθεση σας.



4ο Γκόλ ΠΑΡΙΣΙ – Επιστροφή ΑΘΗΝΑ
(Αποχαιρετισμός από τον κο. Καλού)

Χρόνος ελεύθερος.
Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Ps. Μάλλον πήγαν για τουρισμό οι παίχτες του Παναθηναϊκου λίγο πρίν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Καλά Χριστούγεννα σε όλη την Πράσινη Oικογένεια. Διαβάστε εδώ την άποψη από τους GWF.

Δεν υπάρχουν σχόλια: