Πέμπτη, Ιανουαρίου 11

Ανοιχτή επιστολή της Skoda Ξάνθη πρός τον Λεμονή


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΛΕΜΟΝΗ Κύριε Λεμονή, Στη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναφέρατε τα εξής : «Δεν παρεξηγώ τον κόσμο της Ξάνθης γιατί δεν γνωρίζουν τα γεγονότα, όπως και ευχαριστώ τους παίχτες της Ξάνθης για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν».

  1. Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχει τοποθετηθεί ακριβώς ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΥΠΟΒΑΛΛΑΤΕ H Ρ Ω Ι Κ Α ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (ΟΛΩΣ, ΤΥΧΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ). Άραγε στους 10.000.000 Έλληνες υπάρχει ΕΝΑΣ που θα μπορούσε να πεισθεί, Κύριε Λεμονή, με την επιχειρηματολογία σας αυτή;;;;;

  2. Όσον αφορά στον τρόπο που σας υποδέχθηκαν οι παίχτες, είναι αλήθεια ότι κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ σας έδωσε :

    α) μπουκέτο με λουλούδια

    β) Καριόκες και σοκολατάκια Ξάνθης
    γ) Πακέτο με σιροπιαστά

(Αν κάνουμε σούμα: μπουκέτο λουλούδια 12€, 1 kg καριόκες και σοκολατάκια 8.50 € και ένα πακέτο σιροπιαστά 9 €. Σύνολο έχουμε: 29.50€ x 18 ποδοσφαιριστές = 531€. Sorry κύριε Πανόπουλε αλλά αυτό το αντίτιμο δε θα πρέπει να επιστραφεί από τον κ.Λεμονή;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ
, δεν τον προλάβανε και «τους ξέφυγε» ο Λαμπριάκος και σας χάλασε όλη την εικόνα, απαντώντας σε ερώτηση που του υποβλήθηκε από δημοσιογράφο: «ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Κου ΛΕΜΟΝΗ;» και απάντησε : «ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ».


Τέλος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τον πολύτιμο χρόνο σας τις προηγούμενες ημέρες τον αφιερώσατε προσπαθώντας να διδάξετε την καινούργια σας ομάδα ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ, ΣΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SKODA ΞΑΝΘΗ, (εκτός και αν έχετε διαφορετική άποψη, εκτός και αν δεν τα έχετε προεισπράξει) και δεν αναφερόμαστε για τις ποινικές ρήτρες και τις βλάβες που προξενήσατε στην εταιρίας μας, γιατί αυτές θα κριθούν από τα δικαστήρια, βάσει του Ιδιωτικού Συμφωνητικού που έχει υπογραφεί μαζί σας, και όχι μόνο.
Καλή συνέχεια Κύριε Λεμονή στην επαγγελματική σας καριέρα.

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ


Υ.Γ.: Μία Συμβουλή: «Μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη των Ελλήνων Φιλάθλων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: