Τρίτη, Μαΐου 29

Psifiaki Kourada

Psifiaki Ellada και ιντερνετικές μαλακίες. Εγώ δε θα γράψω για το site (www.psifiakikourada.gr) που είναι μια σελίδα με μηδενικό περιεχόμενο, χωρίς ούτε μια πληροφορία και πόσο πρoχειροδουλειά δείχνει. Αλλά για ότι μιλάμε για psifiaki ellada ή καλύτερα για ψηφολογική Ελλάδα!!! Η όλη καμπάνια είναι μια γενικολογία - μια αοριστία μέχρι αηδίας.

Όπως είχε γράψει και το
σπιτάκι, όλοι μπορούμε να ανοίξουμε eshopia, να παραγγείλουμε και κανένα δημόσιο έγγραφο online, η έγκυος ότι μπορεί να γλυτώσει χρόνο και να γεννήσει και online και το καλύτερο ότι ο Έλληνας φοιτητής επιτέλους μπορεί να κατεβάσει τσάμπα mp3s και torrents δίπλα στο συντριβάνι του e-Συντάγματος περιμένοντας να σκάσουν οι πρώτες κουτσουλιές στο επιχορηγούμενο από το ψηφολογούμενο κράτος laptop του.




Και ρωτάω τώρα εγώ σαν απλός ψηφιακός Έλληνας, pssss, γκλαμουριές!!! Ας πούμε ότι εντάξει έχουμε τρελό χρήμα για διαφημιστικές καμπάνιες, έντυπα, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, κάνουμε τζίρους, πέρνουμε επιστροφές και όλα τα καλά.

Ρε ψηφιακοί account managers μήπως ξεχάσατε κάτι; Αυτό το ψηφιακό πράγμα που λέγετε INTERNET, προσοχή τονίζετε στο in και όχι στο νέτ, που στο διάολο είναι στην καμπάνια σας; Ή μήπως δεν χρειάζεται; Όποιος έχει internet ξέρει μωρέ τι άλλο να μάθει;

Απευθυνόμαστε ΜΟΝΟ στους άλλους που βλέπουν κάθε τετάρτη Πάνια και τον ΒΑΣ ΒΑΣ Παρασκευά, αυτό είναι το target group μας, όλους αυτούς θέλουμε να μάθουν την ΠΣΙΦΙΑΚΙ ΕΛΛΑΝΤΑ!!!


2 σχόλια:

garfield είπε...

Καλύτερα να μην προτρέχουμε όταν δεν γνωρίζουμε κάποια θέματα από κοντά.
Η καμπάνια στο internet ξεκινάει άμεσα, και το portal www.psifiakiellada.gr σχεδιάζεται και δομείται αυτή τη στιγμή. Δεν ειπώθηκε πουθενά ότι είναι έτοιμο και παίζει στον αέρα. Αν ήσουν και προσεκτικότερος θα διάβαζες καλύτερα και το τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου για το λανσάρισμα της Ψηφιακής Ελλάδας...αναφέρανε ότι θα υπάρξει ένα site στο μέλλον κλπ κλπ το οποίο προσωρινά έχει μόνο τις καταχωρήσεις και τα τηλεοπτικά...Και από τη στιγμή που μπήκες στο site δεν είδες ότι αναφέρει καθαρά ότι είναι υπόκατασκευή?? Γιατί τέτοια καχυποψία και τόση ξυνίλα για ένα εγχείρημα που είναι στη φάση του σχεδιασμού και της υλοποίησης?

JiVass είπε...

@Garfield: 1. Ότι είναι υπο κατασκευή το είδα, έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα είναι όλα μια ζωή υπο κατασκευή. Και αφού ήταν στη φάση του σχεδιασμού και της υλοποίησης και όχι έτοιμοι, γιατί βιάστηκαν να βγάλουν τη μισή καμπάνια (radio & tv) στον αέρα; 2.Αναφέρεις ότι "δεν ειπώθηκε πουθενά ότι είναι έτοιμο και παίζει στον αέρα", sorry αλλά από τη στιγμή που τρέχουν καταχωρήσεις με το url τυπωμένο σημαίνει ταυτόχρονα ότι προωθείς και το site. 3. Δυστυχώς δεν παρακολουθώ όλες τις συνεντεύξεις τύπου για να μάθω ότι θα βγάλουν και online καμπάνια, άλλωστε στο site δεν αναφέρουν πουθενά για online ενέργειες ούτε κάν κάποιο δελτίο τύπου για τι θα είναι όλο αυτό το πράγμα που λέγετε psifiaki ellada.

Όλα αυτά σαν απλό χρήστη του internet μου δείχνουν ανούσιες σπασμοδικές κινήσεις εντυπωσιασμού και τίποτα παραπάνω. Μακάρι να κάνω λάθος και εσύ να τα ξέρεις καλύτερα αφού είσαι πιο κοντά!!!