Δευτέρα, Μαΐου 14

Κόκκινοι οπαδοί και RiboPosts


Όταν οι οπαδοί πονάνε ανοίγουν blog και γράφουν post με το κιλό. Βγαίνει ο Ribo με τα Ribenakia, αρχίζει το κλάμα, τσούπ ανοίγει το http://rivaldopleasestay.blogspot.com/ με χαρακτηριστικό post προς το Πρόεδρα Σ.Κ!!!

Μετά ο Javatzis αφού το έχει ψυχολογίσει λίγο καλύτερα το θέμα γράφει " τι να τον κάνεις αν μετά το 70' ( μήπως εννοεί το 1970 ;;;) δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του; Αν για να στρίψει θέλει ένα τέταρτο; Κακά τα ψέμματα ο χρόνος έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στον Βραζιλιάνο σταρ. Του λείπει πλέον κάτι βασικό: η ταχύτητα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που απέναντι σε γρήγορους και καλούς αμυντικούς, ο μόνος κίνδυνος είναι πλέον ο Καστίγιο λόγω ταχυτητας. Με τα λεφτά που έπαιρνε ο Βραζιλιάνος μπορείς να βρεις πολλούς καλούς και γρήγορους παίκτες. Ευκαιρία να αναδειχθούν και οι νεότεροι στο ρόστερ της ομάδας. (Ποιοί;;;;) Ο Ολυμπιακός σε αυτό το επίπεδο είναι τελευταίος σε όλη την πρώτη εθνική. Αντίο Ρίμπο. Θα μας λείψεις. Φεύγοντας πάρε και τον Τζόλε μαζί μήπως η ομάδα αποκτήσει αυτό που της έλειπε φέτος: την ταχύτητα."

Kαι το video με ερυθρόλευκο κλάμα......ήηημαρτον ρε.. Ribo στον Ολυμπιακό ήσουν wake up ......


Ακολουθεί ο just for civils ο οποίος μετά από χρόνια ξυπνά και γράφει "
Χτες όμως συνηδητοποίησα ότι ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια δεν ανήκει ούτε σε μένα ούτε σε κανεναν αλλό οπαδό ή φιλαθλό του. Ανήκει στον Κόκκαλη και μόνο!( Φυσικά και ανήκει μόνο σε αυτόν και εσείς ώς μέλη στον Σωκράτη Esi Super Star). Έναν επιχειρηματία που ξέρει όσο κανένας άλλος να μετατρέπει τα όνειρα σε εφιάλτες. Όνειρο ήταν η χρυσή πενταετία στο Μπάσκετ, κατέληξε σε εφιάλτη, όνειρο είναι ο τίτλος του πρωταθλητή κάθε Μάη, καταλάγει σε εφιάλτη κάθε φθινόπωρο. Όνειρο ήταν η απόκτηση του Ριβάλντο, κατέληξε σε εφιάλτη. Εφιάλτες για εμάς, μη κερδοφόρες επιχειρήσεις για το Κόκκαλη!"

Το καλύτερο το έχει ο Starbic, που γράφει
"Καλά θέλουμε να λεγόμαστε σοβαροί; Δηλαδή το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν είναι ικανό να κρατήσει έναν SuperStar 35 ετών; Δηλαδή έχουν απαίτηση να πληρώσω του χρόνου διαρκείας για να πάω να βλέπω την κόμπρα από το Εκουαδόρ; Να πάω να δω τον Μάριτς; Τον Χοβανισιαν; Είμαστε σοβαροί; Τι άλλο έπρεπε να κάνει για να δικαιούται να μείνει; Να θέλει ο Rivaldo να μείνει και τελικά να φεύγει; (Δεν φεύγει πάει στο Αεκάκι). Η κακομοιριά!!! Μιζέρια! Ο Γιαννακόπουλος του βάζελου είναι χαζός που πήρε 10 ΟΝΟΜΑΤΑΡΕΣ. Έχει τρίτη αλλαγή playmaker κάποιον Βούγιανιτς! Τέταρτο ψιλό έναν Τομάσεβιτς..."

Κλείνοντας έχω το καλύτερο, από τον κώδικα τιμής:50108 που γράφει "Ο Ριβάλντο με ξάφνιασε, με ξάφνιασε δυσάρεστα ομολογώ… Δεν περίμενα πως θα είχε τέτοιο “τέλος” από τον Ολυμπιακό (δεν του άξιζε αυτό το φινάλε), όπως δεν περίμενα και τη συμπεριφορά του, την οποία χαρακτηρίζω υποτιμητική και προσβλητική για την πειραϊκή ομάδα, που του πρόσφερε τα πάντα (εννέα εκατομμύρια ευρώ κόστισε συνολικά ο Ριβάλντο στον Ολυμπιακό, στα τρία χρόνια της παρουσίας του). Υπάρχουν και όρια, τα οποία ο “Ρίμπο” ξεπέρασε και με το παραπάνω. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι αυτός που θα πληρώσει τις συνέπειες. Μέχρι και ο πιο αδαής, καταλαβαίνει πως ο “Ρίμπο” φεύγει από τον Ολυμπιακό για οικονομικούς λόγους. ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ" ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ, Μπρρρρ, τι έφηβος θέε μου!!!

PS. πολύ θα γούσταρα να πάει ο rivaldo στον Παο ή στην Άεκ, άντε και στον Πάοκ μόνο και μόνο για τον χαβαλέ που θα γίνετε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: