Τετάρτη, Ιουλίου 4

Αλήθεια μέχρι που μπορεί να φτάσει η μαλακία;

Σήμερα σας έχω μια αληθινή ιστορία γεμάτη πόνο, δάκρυα, χρέη και μαλακία, κυρίως μαλακία, πολύ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. Όταν λένε ότι η μαλακία δεν έχει όρια κάτι ξέρουν!!! Ένας τύπος λοιπόν, Έλληνας φυσικά, μέσω internet, γούσταρε ένα μαύρο γκομενάκι που τελικάτου έκανε μαύρη τη ζωή.

Διαβάστε τι γράφει παρακάτω τι γράφει στο blog του και θα καταλάβετε ότι ΝΑΙ υπάρχουν και τέτοιοι χρήστες στο Ελληνικό internet.

ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ!!!!

ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ Μ’ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΕΣΩ MYSPACE KAI MAΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ.

ΟΤΙ Μ’ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΤΛ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ, ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ . ΣεΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 2500 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΤΑ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ!!!! . ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ Μ’ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ Μ’ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ Σ’ΑΥΤΟ.

Μ’ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ . Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ, ΠΗΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!!!!

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΝΤΕ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ JANE ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΕΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΒΕ .

ΕΣΤΕΙΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ .

ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΚΟΨΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΩ.

ΦΤΥΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

JUNGLETARZAN

Εξαιρετικά αφιερωμένο το videaki στον τύπο που την έπαθε,

2 σχόλια:

Ο Κτηνίατρος είπε...

καλά ρε πως την πάτησες τόσο χοντρά.και άντε λεχεις τα λεφτά και τα στέλνεις, αλλά και δάνειο!!!!
Τόση καψούρα.Τι σκατά είχε η φωτογραφία που σου έδειξε.ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

JiVass είπε...

Δεν την πάτησα εγώ....φτου φτού μακρυά απο εμάς... αλλά απλά το είδα σε ένα Ελληνικό social community (www.mycorner.gr) και απλά το αντιγράφω!!! Δες στο link http://www.mycorner.gr/blog/view/id_194/