Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14

Πράσινη Προσευχή ετούτη τη στιγμή


Προσευχή Για Ολόκληρη την Ομάδα

Κύριε, βοήθησέ μας ν’ αντιμετωπίσουμε στην Πάτρα με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μας φέρει ο σημερινός αγών. Βοήθησέ μας να παραδοθούμε ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημά Σου και να νικήσομεν. Στο κάθε λεπτό του αγώνα φώτιζέ μας και δυνάμωνέ μας για το κάθε τι.

Όποιες ειδήσεις κι αν λάβουμε αύριο από τις φυλλάδες, δίδαξέ μας να τις δεχθούμε με ηρεμία και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι τίποτε δεν συμβαίνει, χωρίς να το επιτρέψεις Εσύ.

Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας σε όλα τα έργα και τα λόγια. Στις απρόοπτες περιστάσεις και στις άτυχες στιγμές, μη μας αφήσεις να ξεχάσουμε ότι όλα παραχωρούνται από Σένα. ΑΜΗΝ

Προσευχή Για τον Προπονητή Χανς Μπάκε

Δίδαξέ με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της ομάδας μου και σ’ όλους τους του παράγοντες με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μη συγχύσω και στενοχωρήσω τον Ιωάννη ετούτη τη νυκτί.

Κύριε, δός μου τη δύναμη να υποφέρω τον κόπο και τους φιλάθλους και όλα τα γεγονότα της βραδιάς αυτής, σε όλη τη διάρκειά της.

Καθοδήγησε τη θέλησή μου και δίδαξέ με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να οργανώνω, να υπομένω, να νικώ, να συγχωρώ και ν’ αγαπώ. ΑΜΗΝ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχηγέ μου, δε παίζεσαι!

(ελπιζω επίσης και η πάναθα το βράδυ να μη παίζεται)

JiVass είπε...

ΑΜΗΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης , μετά από αυτή την φωτό, το πάσχα μου δε θα είναι ποτέ ξανα το ίδιο... μου γάμησες τη Μεγάλη Παρασκευή!

(μήπως έχεις την ίδια φωτο με κερia 'μικρό μου πόνυ'?)

JiVass είπε...

Όχι Μ.Παρασκευή, τα κεριά είναι λευκά, έχουμε Ανάσταση!!!! Σε μικρό πόνυ είναι δύσκολο να σου βρώ, αλλά κάτι σε Big Golden Automatic Dildo έχω, πες μου να στην κρατήσω.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ένας πραγματικός χριστιανός! Με ευλαβείς πιστούς σαν και σένα, αδερφέ jivass, η ομάδα μας δεν έχει να φοβηθεί κανένα! Όσον αφορά το BGADildo, καλύτερα να το φυλάξεις... τα πρόβατα έχουν 5 ακόμη αρμέγματα ;-)

JiVass είπε...

...........τα πρόβατα έχουν 5 ακόμη αρμέγματα ;-)Σωστός!!!!!!

srm1033 είπε...

Δυστυχώς ούτε προσευχές , ούτε εξορκισμοί, ούτε κεριά και καντήλια δεν μπορούν να μας σώσουν απο την ξεφτύλα. Α, ρε Τζίγκερ λυπήσου μας και φύγε. Ελεος ισοπαλία με τις Ουκρανέζες?

JiVass είπε...

Eυχές και κατάρες.....στην πράσινη σαπίλα

kornass είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΤΟ BLOG MOY ΦΕΤΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.....

ΜΑΛΑΚΑ ΤΖΙΓΓΕΡ....