Παρασκευή, Νοεμβρίου 10

Μεσημεριανές ξανθιές κατινιασμένες κόντρες


Η μεσημεριανή ζώνη του Ότι Πάρεις 100 ξεκινά με την Μάχη των Μαχών, το Ντέρμπι της πίστας και του λουλουδιού. Το El Classico της ξανθοκατινιάς. Βέρα Λάμπρου Vs. Στέλλα Μπεζαντάκου. Την Στελίτσα που την μανάτζαρε η Βέρα στη διαφημιστική που είχε, αλλά την απέλυσε από το σπίτι και δεν την ξαναχρησιμοποίησε ποτέ σε δουλειές, παρκέ, πλύσιμο, σκούπισμα κτλ.

Η Στελίτσα λοιπόν σύμφωνα με τη Βέρα είναι:

- Μια πουτάνα και μισή

- Μια του δρόμου

- Μια ξεφτιλισμένη

- Κακοηθέστατο πλάσμα

- Σούργελο

- Τσόλι ( αυτογκόλ από την Στέλλα)

- Βρωμιάρα ξεφτιλισμένη

- Σκουπίδι και μισό

- Ένα τσιμπούρι που την πέφτει σε όλους του παντρεμένους και τους ρουφάει το αίμα

- Μια πουτάνα, μια ξεφτιλισμένη ειναι τίποτα άλλο

-Μια βδέλλα

Αποσπάσματα από το Ντοκιμαντέρ


Σύνολο

2 ½ φορές πουτάνα + 2 φορές Ξεφτιλισμένη, ένα περίεργο κακοηθές είδος βδελοτσίμπουρου και φυσικά βρώμικο σαν σκουπίδι που γυρνάει στους δρόμους και δεν κάνει τίποτα άλλο. Σύμφωνα με το παραπάνω ντοκιμαντέρ αυτό το περίεργο είδος αντιδρά περίεργα. Την αφήνεις μισή ώρα στο σπίτι σου να πεταχτείς μέχρι το σχολείο να πάρεις το παιδί σου και εκείνη την πέφτει και ρουφάει τον άντρα σου.

4 σχόλια:

squarelogic είπε...

καταπληκτικο παραλληλο συμπαν με τη δικη μου πραγματικοτητα!Τωρα βεβαια τι βρισκει κανεις στην Στελλα Μπ. ειναι ενα ερωτημα.ΟΚ,με τη βοηθεια της πλαστικης χειρ/κης εχει αποκτησει αξιολογα airbags,αλλα πως να παραβλεψεις αυτο το προγουλι και την βλακεια στο βλεμμα συνδυασμενη με τσαχπινια(που θελει να περνιεται για εξυπναδα).Μονη περιπτωση να ειναι..μπουκωμενη(αλλα το βλεμμα παραμενει προβλημα!)ή να βλεπεις την πισω οψη της.Οσο για την αδεκαστη κριτικο χαρακτηρων Βερα Λ.ειναι πασιφανες οτι παντρευτηκε παρθενα*(αλλα τωρα περνανε τρενα!)ενω εχει το σωστο μηκος φουστας για να κρινει την ηθικη των αλλων γυναικων.
Απο τη στιγμη που και οι δυο κανουν "καριερα στο καλλιτεχν.στερεωμα"χρησιμοποιωντας τα συγκεκριμενα προσοντα τους καθενας νομιμοποιειται να τα σχολιαζει.Ε,ρε με τι ψωναρες με εκανες να χασω κανα 20λεπτο συμβαζελε Jivass!-)

JiVass είπε...

20 λεπτά εσύ, ολόκληρες εκπομπές κάποιοι άλλοι, ονόματα δεν λέμε - κανάλια δεν θίγουμε. Ρε ήμαρτον όπως θα έλεγε και ο Γεωργίου.

squarelogic είπε...

Κα Μπεζεντακου ειμαι παντρεμενος κα η γυναικα μου εχει παει να παρει το παιδι απ το σχολειο.Χτες πηρα και κατι υπερωριουλες,κατα τι ωρα σας βολευει να περασετε να μου ρουφηξετε το...αιμα?

Ανώνυμος είπε...

re paidia tora emena pou me k*ulonei i vera lamprou na to psakso,mipos eimai anomalos????giati oloi lene oti tous 8ymizei traveli!!!!!ego tin vrisko kaula!!!!mounaros ein i gynaika!!!
apo foni einai asta na pane!!!