Παρασκευή, Δεκεμβρίου 1

Όχι πια Σεξ - Μόνο Μαλακία


Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σήμερα, και επιτέλους καταλάβαμε γιατί οι Αμερικάνοι είναι Μ Α Λ Α Κ Ε Σ και τον παίζουν όλη την ώρα. Αναδημοσιεύοντας το άρθρο από το in.gr, και αφού ο πρόεδρος Τζ.Μπούς θεωρεί ότι ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσει η μετάδοση του AIDS είναι να κάνουμε ότι και αυτός, δηλαδή αντί να κάνουμε σέξ να μαλακιζόμαστε ή με άλλα λόγια να κάνουμε αποχή.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο του in.gr

Την αποχή ως μοναδικό μέσο για να σταματήσει η μετάδοση του AIDS προτείνει για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα κατά του ιού, σήμερα 1η Δεκεμβρίου. Επαναλαμβάνει, ωστόσο, τη δέσμευση των ΗΠΑ στον παγκόσμιο αγώνα κατά της θανατηφόρου ασθένειας.

«Αυτήν την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, επισημαίνουμε την δέσμευσή μας να πολεμήσουμε την πανδημία δείχνοντας συμπόνια και αποφασιστικότητα» τονίζει ο Τζ.Μπους σε γραπτή δήλωσή του.

«Η Αμερική είναι η αιχμή του δόρατος στον παγκόσμια αγώνα κατά του AIDS και μέσω του Σχεδίου Εκτάκτων Μέτρων πολεμάμε την ασθένεια σε όλον τον κόσμο» προσθέτει, σημειώνοντας πως όπως και οι άλλες χώρες έτσι και οι ΗΠΑ επιζητούν μια παγκόσμια στρατηγική πρόληψης.

«Η στρατηγική αυτή ενθαρρύνει την αποχή (και την μαλακία), την πίστη ανάμεσα στα ζευγάρια και τη χρήση προφυλακτικών. Η αποχή είναι το μόνο σίγουρο μέσο για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού» υποστηρίζει.

«Η Αμερική έχει την τύχη να διαθέτει επιστημονικές γνώσεις και πολίτες που δείχνουν συμπόνια και μας οδηγεί η βαθιά μας πεποίθηση πως κάθε ζωή αξίζει. Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και όλη τη χρονιά στεκόμαστε στο πλευρό των φίλων και συντρόφων μας σε όλον τον κόσμο, στην επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστεί ο ιός για να σωθούν ζωές και για να προσφέρουμε υποστήριξη σε αυτούς που έχουν πληγεί από την αρρώστια» καταλήγει η δήλωση του Αμερικανού προέδρου.

Bush Bonus

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι!

Η μ@λ@κία είναι υγεία!
Φτιάχνει μπράτσα και ωραία φάτσα!

Ιδανική για μυώδεις χριστιανιστές όπως ο κ. Dubya, που εφαρμόζουν και προωθούν την ιδεολογία του μυώδους χριστιανισμού (Muscular Christianity™).

JiVass είπε...

@polsemannen : Υπάρχει τετοιο πράγμα ? Σαν να λέμε ο Άγιος Σφίχτης μεγάλη η χάρη του.