Τετάρτη, Δεκεμβρίου 6

Πρόταση μόνο για Ολυμπιακούς - Cirque le Pouts



To Ότι Πάρεις 100 ξεκινάει μια σειρά καλλιτεχνικών προτάσεων για τους Ολυμπιακούς για να μην βαριούντε από εδώ και πέρα τις ΤρίτοΤετάρτοΠέμπτες.
Προνομιακές τιμές για όλα τα μέλη του Ολυμπιακού για να μην πάει στράφη και η συνδρομή.

Η εντυπωσιακή ομάδα των διάσημων ακροβατών του Cirque le Pouts της Νέας Υόρκης θα βρίσκεται στην Αθήνα (Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς - δεν είχαν υπολογίσει καλά ότι θα τελείωναν γρήγορα οι Ευρωπαικές νύχτες ώστε να γίνει στο Καραϊσκάκη) για δεκαεπτά παραστάσεις από τις 13 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.


Η νέα διασκέδαση και ψυχαγωγία σε όλο τον κόσμο είναι τα ακροβατικά ξεσηκωτικά θεάματα που στηρίζονται στην καταπληκτική μακρυτσούτσουνη σκηνοθεσία και σκηνογραφία. Το Cirque le Pouts (το διάσημο Τσίρκο του Πέους) έδωσε τα πρώτα μαθήματα και σιγά σιγά πολλές ομάδες δημιούργησαν αυτόν τον.. καλλιτεχνικό θεσμό.

Το Cirque le Pouts είναι η πιο μεγάλη ομάδα Circus Dance Theater της Νέας Υόρκης. Με προικισμένους ακροβάτες και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο (Μεξικό, Ρωσία, Γερμανία, Ιταλία, Ταϊλάνδη, Καναδά, Γαλλία κ.α.) θα μας εντυπωσιάσει τα φετινά Χριστούγεννα και στην Αθήνα, με μια νέα παραγωγή που έχει τίτλο «Cavales». Ισορροπίες που αψηφούν το νόμο της σκληρότητας και της βαρύτητας με χορευτές που κινούνται στον αέρα και πιάνονται από ότι μακρύ βρούν. Η πραγματικότητα και το όνειρο (ονειρεμένα παλαμάρια) μέσα από την υψηλή τεχνική και στυλ. Ένα παραμύθι-πολυθέαμα για μεγάλους γαύρους, αισθητικά ιδιαίτερο, που το διηγούνται η χάρη και η δύναμη του ανθρώπινου σώματος.

Καλή Διασκέδαση

Δεν υπάρχουν σχόλια: